doprava na náhrobní kameny zdarma
sleva 30% na náhrobní kameny
 

Vítejte na stránkách kamenictví Pedrarostone Olomouc!

Kamenictví Pedrarostone se sídlem v Olomouci nabízí nejen služby profesionálního kameníka, jakými jsou např. výroba a opravy hrobů a náhrobních desek, broušení kuchyňských a jiných desek z přírodního a umělého kamene. V eshopu našeho kamenictví najdete široký sortiment zboží, jako jsou hřbitovní dekorace, doplňky ke hrobům, kříže, urny a další.

náhrobní kámen náhrobní svítilna kamenictví Olomouc náhrobní váza kamenictví Ostrava náhrobní kámen kamenictví Frýdek Místek

Kamenické služby poskytujeme nejen v Olomouci a jeho okolí, ale i v regionech, jako je Ostrava, Bohumín, Karviná, Havířov, Český Tešín, Příbor, Kopřivnice, Nový Jičín, Frýdek Místek, Valašské Meziříčí, Opava, Bruntál, Šumperk, Krnov, Svitavy, Olomouc, Prostejov, Přerov, Kroměříř, Zlín, Uherské Hradište a Brno.

 

Kamenictví Pedrarostone nabízí tyto služby:

Výroba hrobů

Kamenictví Pedrarostone nabízí zakázkovou výrobu hrobů (jednohroby, dvojhroby) z přírodního i umělého kamene dle přání zákazníka.

Opravy a rekonstrukce hrobů

Ani prasklá nebo jinak poškozená náhrobní deska není pro nás problém. Provádíme kompletní rekonstrukce a opravy hrobů a náhrobních desek.

Broušení hrobů z terasa a náhrobních desek z terasa

Ztratila Vaše náhrobní deska z terasa svůj původní lesk? Kamenictví Pedrarostone provede renovaci hrobu z terasa či náhrobní desky přebroušením terasa a následnou impregnací, aby si svůj vzhled déle udržela.

Sekání, rytí písma a pískování

Potřebujete přidat nebo opravit nápis na hrobu? Kontaktujte nás! Kamenictví Pedrarostone nabízí nejen tesání a rytí písma a škrabání portrétů, ale i pískování různých symbolů a ornamentů (kříže, růže atd.) dle přání zákazníka.

Pomníky a krycí desky

Kamenictví Pedrarostone vyrábí na zakázku pomníky a krycí desky z vysoce kvalitního přírodního a umělého kamene.

Vnitřní a venkovní kamenné parapety

Kamenictví Pedrarostone nabízí výrobu interiérových a exteriérových parapetů z přírodního a umělého kamene.

Kamenné grilovací desky

Kamenná grilovací deska dá vašemu grilování úplně jiný rozměr. Naše kamenictví vám ji vyrobí na míru pro váš gril.

Hloubkové čištění desek z terasa

Chcete, aby vaše náhrobní deska či pomník z terasa vypadaly opět jako nové? Kamenictví Pedrarostone nabízí profesionální čištění a broušení zašlého terasa, odstraňování zarostlého mechu a jiných nečistot z náhrobních desek z terasa.

Hřbitovní dekorace

V eshopu kamenictví Pedrarostone lze koupit náhrobní dekorace jako jsou náhrobní mísy a vázy, lampy, svícny, svítilny a lucerny, kovové a kamenné kříže, rámečky na fotografie, urny, schránky na urny nebo sošky a plastiky s postavou Ježíše Krista a Panny Marie (Madony).

Porcelánová fotokeramika na hrob

Kamenictví Pedrarostone nabízí výrobu náhrobní fotokeramiky podle fotky dodané zákazníkem.

 

Hroby, náhrobní desky a pomníky

Specializujeme se především na hřbitovní architekturu v oblasti pomníkové. Styl náhrobní desky vypovídá o povaze zemřelého člověka. Náhrobní desky jsou symbolem, pamětním místem, o které se staráme, a které symbolicky odkazují na neodvratné uplývání času a na křehkost lidského života.

  • Dodáváme náhrobní desky, pomníky, hrobky dle vlastních vzorů i na objednávku zákazníka
  • Zaručujeme jedinečný design a dobře vykonanou práci.
  • Pro svoji činnost využíváme materiálů dovážených z celého světa, ručíme za jejich vysokou kvalitu.
  • Nabízíme profesionální přístup a široký výběr náhrobních doplňků: písmena, kříže, podobizny, vázy, lampy, fotografie, portréty.

Kontakt

Pedrarostone s.r.o.
Jungmanova 153/12
779 09 Olomouc

Telefon: +420 773 11 33 77
Email:

Informace

Navštivte také

Kde poskytujeme služby?

  • Olomouc
  • Ostrava
  • Bohumín
  • Karviná
  • Havířov
  • Český Těšín
  • Brno
  • Nový Jičín
  • Uherský Brod
  • Severní a Jižní Morava